14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner olmak için 6 neden

Bir veteriner olmak gibi bir rüya işi çok ilk bakışta görünebilir, ancak kesinlikle tüm mutluluk değil. Bana inanmıyor musun? Hala tüm eğlence ve oyunlar olduğunu düşünüyorum? Altı nedenleri neden farklı için yalvarıyorum size.

1) Hayvan ısırığı ve çok acıyor...

Hatta en deneyimli veteriner klinisyenler edilmiş bir kez ya da iki nipped. Sen asla unutmam o olur, genellikle sadece bir veya iki kez çünkü. Örneğin, Dr. Noland, saygın Profesör ve veteriner California Polytechnic State Üniversitesi'nde uzman köpek davranış ve sadece bir kez, ama horrifically biraz.

Köpek onu çene altına ve ağzına tüm yan bit. Yalnızca bir kısmını ikinci bir ısırık aldı, ama zarar çok büyük. O onun ders ve asla bu yana oldu. O, kariyeri boyunca en az bir kere olur, ama bu bir ders öğrenmek hazırız?

2) Hayvanları seven yeterli değildir

Saygı ve şefkat hayvanlar için kesinlikle bir iş gereksinimi olduğunu; Ancak, veteriner Okulu uygulama dosya için yeterli sebep değil. Gerçek kan ile anlaşma ve gerçekten acı çeken hayvanlar'ın ölümüne yardımcı olmak için istekli olmak zorunda. Eğer yavru köpek ve kedi gibi sen muhtemelen hasta yavru köpek ve kedi gibi değil. Ben şahsen biliyorum çünkü çocukların sevdiği bir çocuk doktoru olmaya tıbbi okula gitti bir kişi. O artık bir çocuk doktoru o fark değil hasta çocukları seviyor çünkü istismar çocukların ihmal olarak çalışıyor. Yaralı hayvanları ile ilgili ilgili travma hafife. Çok büyük bir yük olabilir.

3) Stres

Veteriner meslek son derece yoğun ve stresli bir iştir. Çalışma ortamı dingin kaotik bir anda gidebilir. İkincisi tek bir istemci ve sonraki hoş bir görüşme yapmaya ikinci bir kurşun basmış dog's life kaydetmek için savaşıyoruz. Bu gerçekten olur ve ne yazık ki kurtarmak için savaşan, veteriner ve silah yaralı köpek o did değil yapmak. Ayakları üzerinde hızlı ve ne yapacağını bilmek zorunda. Birkaç saniye, hastanın ölüm kalım anlamına gelebilir ve onlar don't speak English onlar neyin yanlış olduğunu söyleyemem.

4) Uzun saatler

9-5 İş sonra ne ise, başka bir yere bakmak isteyebilirsiniz. 5-9, Kariyerinin ilk on yıl gibi daha fazla olacak ve birçok gece size uyandı--dan senin uyku bir telefonlar halka yorucu bir gün sonra çalışır. Onun acil ve çağrı almak zorunda. Slip, pijama dışında daha iyi bir ve senin scrubs alın. It's 3 am ve gereken bir hayat kaydediliyor.

5) Sizin uğraşmak insanlarla daha fazla evcil hayvanlar

Bir kişi kişi değilseniz, bir pratisyen olarak veteriner bir kariyer için çok zor bir olacaktır. Hastaların çalışmak kolaydır. Onlar geri konuşmak yok, onlar sen bağırma yoktur ve onlar dont'go crazy ve tasarının gördüğünüzde denizciler gibi laneti. İnsanlarla uğraşmak ve onları konsola nasıl bilmek gerekir. Onların pets iyi olma riski oftentimes kişi çok duygusal olduğunda. Not, kazanılmış var ama Evcil Hayvan aile gibi bu gün ve yaş kabul edilir ve şeyleri en iyi niyeti olsa bile istemci onların evde beslenen hayvan haksızlık, eğer ısıtmalı.

Ne zaman sen-si olmak-e kendi köpeği ameliyat didn't make it ki küçük bir kız ve ailesi bilgilendirmek daha da kötüsü, ne yapacaksınız. Veterinerler toplum için bir hizmet sunmak için çünkü insanların becerileri Bu meslekte bir zorunluluk vardır.

6) Pay as You Think iyi değil

İnsanlar veterinerler aynı değilse, daha fazla insan doktorlar kazanmak düşünmek eğilimindedir. Bu gerçeği bu kadar uzak olabilir. Yılda 90.000 dolar üzerinden yalnızca üst % 5 veterinerler kazanmak ve onlar-si olmak gone-e ameliyat gibi bir alanda kurulu sertifika kazanmak için kendi veteriner derecesi kazanç sonra ek bir 4 yıl okula bu genellikle çünkü. Bu maaş aralığı uygulama yıl sonra ulaşıldığında aklınızda bulundurun.

Bu konuda bir dakika düşünün... 4 yıllık lisans artı yaklaşık 90.000 $ bir yıl kazanmak için bir veteriner artı başka bir 4 yıl kurulu sertifika kazanmak Gelişmiş eğitim 4 yıl. Bu bir sürü para miktarı için çaba dahil değil. Bunun üzerine, size üzerinde de 250.000 dolar ödemek için okul kredi var.

Çoğu veterinerler 40.000-60.000 dolar yıllık maaş arasındadır. Beni yanlış anlamayın, bu mükemmel tazminat; Ancak, sadece 4 yıl 8 eşit olan 12 yerine eğitim gerektiren veya aralığını aşan birçok kariyer alanları vardır. Söylemeye çalışıyorum şey çünkü zengin olmak istiyorum bir veteriner olmazlar.

Sonra veteriner ilaçları bu olumsuz yönlerini hiçbiri sizi rahatsız, sadece alan sizin için olabilir. Hiç kimse bunu yapamaz size izin. Hiç kimse yeterince akıllı olmadığını söyleyen inanmıyorum. Senin h devam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari